Room Decor

Room Decor: How I Decorate My Room

Hello! so today dalam banyak2 hari tiba2 rasa nak share how i decorate my room and where i bought all the stuff yakni affordable. sbb i ni kedekut sikit orangnya. selagi boleh jimat, kita jimat! betul tak?

dipendekkan cerita, rumah atas, paip air bocor gitu. so habis my dinding rosak. as you can see featured image tu, tu my decoration yg beforeeee. lepas dah baiki semua2. so i decided to change the aura of the room. hahaha okay jum mula!

Wall decor 1before

IMG_20161106_144930

after

First, my wall decoration. Before tu, akibat kebocoran paip rumah atas, besar jugak la dinding yang rosak. after dah cat semua, tadaaaa i tried to keep minimalist.

i bought the canvas typography from Kaison at RM20++ (less than RM30) i don’t exactly remember the price. but they have variety size that you can choose from.

the letter M & K, i bought from TYPO, 3 for RM30. Kaison also sell that but nipis sikit from Typo. And then i just sangkut them guna hook yang boleh didapati di giant, tesco, etc.

IMG_20161022_133408before

IMG_20161108_183440

after

Second, my conner tepi tingkap. as you can see gambar before, theres too much things i put there. i don’t know why hahahaha. dengan pelbagai jenis meja. tu belum kira anak patung semua. so i bawak keluar semua and gantikan dengan baru

the yellow chair thingy. i don’t know istilah dia apa, tapi dia jenis kerusi yang boleh letak barang dekat dalam. i guess chair with storage mybe? that one i bought from Fella Design for RM200++ . haa this one mahal sikit sebab nak guna untuk jangka masa panjang.

monkey teddy bear is from Arifah for my 17th birthday. The blue pillow case is from Kaison. The price is below RM20. they have variety style and size that you can choose from.

ohh, apa yang i letak dalam kerusi tu? all my sister and i, punya bag. dari backpack sampai ke handbag 🙂

Bookshelf

before

IMG-20170315-WA0007

after

my book shelf. hahaha banyak gila buku. dari zaman kanak2 sampai besar ni haa. disney books, comics, malay novels, english novels. semua sumbat dalam tu >,<

one day, my dad cakap, almari buku i, banyak sangat buku and i block the light from coming inside. so i was like emm i need a new book shelf! punya lama fikir2. cuti sem ni baru i pergi beli. after survey survey. so i found one!

my new book shelf is from IKEA. i bought it for RM69. banyak lagi design lain. but yeahhh i cari yang paling murah. because of this almari lagi kecik, so i kena limit kan buku dekat almari >,<  (you can check it here IKEA Bookcase )

that WILD+FREE frame is from Typo. i bought it for RM15 sbb time tu tengah sale. hahaha lol >,< or you can just buy frame dekat Diy or Daiso, and print some motivational quotes. you can find it dekat Tumblr, or Google or Pinterest. also check my Pinterest and don’t forget to follow!

that pineapple thingy, i bought from Typo also. 3 for RM30 . one for rm15. pandai Typo ni berbisnes

Flower vase tu DIY ! my sister yg buat. she took the glass from my dad’s honey. then she put the kertas nipis2 tu, aduhh i don’t know nama dia. yang tu beli kat Daiso, then dia letak bunga, boleh beli kat kedai bunga or kedai pengantin.

IMG_20161110_203949

design 1

IMG-20170315-WA0009

design 2

my bedside table design. the Hello I’m Awesome, i bought from Typo, sama macam pineapple tadi.

the box and small plant, i bought from Kaison. less than RM20.

The frame i bought from Cotton On. time tu dorg tengah sale. dalam tu ada typography, but i change it to our name. and design2 sikit. so tadaa! i used Adobe Illustrator to design that. if you also want that, you can pm me at my email section up there. i can help you 🙂

IMG-20170315-WA0008

lastly, my motivational wall . *motivational lah konon* hahaha >,< that one i just print from my Pinterest and clip dekat tali.

so that’s what i did to our room. Room decor ni took months jugaklah because i study jauh ke selatan Malaysia, so bila cuti sem baru boleh sambung decoration 🙂

Thank you for reading my blog. feel free to share to your friends, and let me know if you guys decorate your room by share to my email or tag me at your instagram 🙂

p/s: do you want to see how i decorate my bilik sewa? let me know in the comment below!

xoxo, AsyhDee

Advertisements

One thought on “Room Decor: How I Decorate My Room

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s